Mitt nya plåttak

God middag på er och välkommen till bloggen. Ni som följer min blogg brukar få läsa om hur renoveringen av mitt hus här uppe i Bålsta fortgår. Jag glad över de olika projekt som pågår och extra kul är det att få dela med mig till er, kära läsare och ge några råd på vägen. Nu är det så, att när det var dags lägga ett nytt plåttak på huset behövde jag hjälp av plåtslagare, det var så jag kom i kontakt med ett företag som heter Walterholms Plåtslageri och som gjorde ett lysande jobb. Det här blev jag så imponerad av, att det vore synd att inte låta er få veta mer om denna firma. Det här är ett företag som kan hjälpa även dig så att du blir riktigt nöjd. De tar jobb häromkring, till exempel också i Enköping och Uppsala eller i närliggande orter.  

 

Först och främst är det svårt att hitta plåtslagare som har så mycket erfarenhet som Walterholms Plåtslageri. Företaget har funnits i några år, men de som jobbar där som plåtslagare har alla mycket gedigna erfarenheter och kunskaper sedan tidigare. Låga priser innebär inte att de har tummat på kvalitén. Mitt nya tak är av högsta kvalitét och jobbet är utfört med garanti. Det här är ett företag som skulle passa dig som behöver hjälp med till exempel underhåll på plåt och tak, tätskikt på tak, tillverkning av fönsterbleck och vindskiveplåt. Du kan även få hjälp med andra tjänster, såsom snöskottning. 

 

Detta är ett välkänt företag här i Bålsta med omnejd och med gott rykte så denna firma blev ett självklart val för mig. Flera grannar i området har anlitat dem före mig. Därför kändes det väldigt tryggt att låta Walterholms ta hand om jobbet med mitt tak. Är deras tjänster något för dig också? 

 

Du gillar kanske också...