Mitt nya snygga kök

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga om köket på min villa i Solna och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver anlita en byggfirma. Kanske ni funderar på någon typ av renovering eller bygge? Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig med köket, och som jag skulle råda er till att anlita också. Det är One Bygg, vars snickare gjort ett riktigt superjobb. Om du bor i till exempel Solna, Danderyd eller i Täby eller däromkring, är det här ett företag där du kan få riktigt professionell hjälp av en snickare, till en rimlig kostnad. 

  

Det är alltid bra tycker jag, att kontakta ett företag som finns lokalt på orten. Det har talats en del här bland grannarna om denna firma och det var enbart positiva saker som sades. Eftersom några grannar här på gatan hade anlitat One Bygg för olika slags jobb, råkar jag veta att denna byggfirma också hjälper till med bland annat renoveringar, tillbyggnader, ombyggnader, fönster m. m.   

 

Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av ROT-avdraget. Det blev prisvärt. Begär en offert innan, så kan du fundera på vad du vill få gjort och vet vad det kommer att kosta, utan någon förpliktelse. Det finns givetvis många företag inom branschen att välja emellan. Det finns tyvärr allt för många oseriösa aktörer på marknaden också. Jag kan garantera dig att One Bygg är helt seriösa. Alla snickare och hantverkare som arbetar där är erfarna och duktiga och med alla nödvändiga utbildningar och certifikat. Ha nu en fortsatt fin dag. 

 

Du gillar kanske också...